Hyggelige aftener med jazz

Dato:19/11/2017 alder: Pris: Type: Beliggenhed:

Det jeg husker bedst fra min barndom, er de hyggelige aftener sammen med familien samtidig med, at der blev lyttet til jazz. Vi har altid været meget tætte i min familie, og det gav sig udtryk i at vi tit samledes til aftener, hvor vi lyttede til jazz og de voksne nød et godt glas rødvin. Efterhånden som jeg voksede op, fik jeg også lov til at smage rødvinen. Det er også den måde jeg har lært mådehold med hensyn til alkohol. Der var aldrig for lidt, men heller ikke så meget at folk blev fulde og ubehagelige. Stemningen var selvfølgelig løftet, og der kunne da også opstå “højrystede” diskussioner – men aldrig en ubehagelig stemning. Det er i dag, som det var dengang, et must at have smukke Rødvinsglas. Derfor anbefaler jeg, at du følger linket, og opdager de mange tilbud på vor smukke vinglas.

Smukt glas med smagfuld vin!

(Visited 1 times, 1 visits today)