Min næste koncert.

Dato:10/06/2015 alder: Pris: Type: Beliggenhed:

Jeg har fået den udsøgte fornøjelse at ledsage en af min bedste og ældste venner til koncert i Prag. Jeg har intet andet fået at vide, end at det er en jazzkoncert – lige efter mit hovede! Jeg glæder mig rigtigt meget. Min ven har hjulpet mig mange gange igennem årene, så det betyder meget for mig at kunne hjælpe og ledsage ham på turen. Han sidder i kørestol, så rent logistisk bliver det en udfordring! Men vi klarer det! Han bad mig også om at hjælp med at finde lidt fornyelser til hans garderobe, nu hvor vi skal udenlands. Vi kunne begge ikke overskue at skulle rundt i butikker for at prøve, så vi har valgt at bestille over nettet, så han kan prøve i ro og mag…F.eks. skal han have “koncertsko” fra Bianco købt hos Stylepit. Det at tage det roligt betyder meget for ham… der skal ikke så meget til, før han finder en situation meget stressende. Jeg er klar over, at det KAN  blive et problem på rejsen til Prag. Meningen er, at vi skal tage et fly derned… Har I forslag til bedre løsninger for en kørestolsbruger? Eller måske forslag til hvordan vi  gnidnings- og stressfrit klarer boarding osv.?

 

Prag

(Visited 85 times, 1 visits today)