Oplev Brigitte Escobar trioen

Sendt i Uncategorized

Når muligheden opstår for at høre Brigitte Escobar synge med sin forførende sensuelle stemme, vil jeg absolut anbefale det.

mere info

København holder jazz festival

Sendt i Uncategorized

København afholder jazz festival fra den 6. til den 15. jul. 2018 så det er med at få købt biletter i en fart for at være sikke på at kunne være med til dette skønne musik event som afholdes i hovedstaden siden 1979, og hvor der altid er kendte jazzmusikere på scenen.

mere info

Dansk jazz i syden

Sendt i Uncategorized

Der kan høres Dansk jazz med ciclo danés under sydspaniens sol nu her til foråret. Det kunne være en god undskyldning for at tage en rejse sydpå.

mere info

Hyggelige aftener med jazz

Sendt i Uncategorized

Det jeg husker bedst fra min barndom, er de hyggelige aftener sammen med familien samtidig med, at der blev lyttet til jazz. Vi har altid været meget tætte i min familie, og det gav sig udtryk i at vi tit samledes til aftener, hvor vi lyttede til jazz og de voksne nød et godt glas rødvin. Efterhånden som jeg voksede op, fik jeg også lov til at smage rødvinen. Det er også den måde jeg har lært mådehold med hensyn til alkohol. Der var aldrig for lidt, men heller ikke så meget at folk blev fulde og ubehagelige. Stemningen var selvfølgelig løftet, og der kunne da også opstå “højrystede” diskussioner – men aldrig en ubehagelig stemning. Det er i dag, som det var dengang, et must at have smukke Rødvinsglas. Derfor anbefaler jeg, at du følger linket, og opdager de mange tilbud på vor smukke...

mere info